cover-image

Charissa van der Giesen

Charissa van der Giesen
Junior marketing specialist
Recruiter img
Charissa van der Giesen
Junior marketing specialist

Mijn avontuur bij Tempforce is eind maart 2023 begonnen. Ruim een halfjaar geleden ben ik afgestudeerd van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna ben ik blijven hangen bij het bedrijf waar ik ook ben afgestudeerd. Hier was ik sales support voor een Deense modeketen en eindverantwoordelijk voor het B2B Instagram account. Filmpjes, foto’s, posts, reels en stories maken vind ik onwijs leuk om te doen aangezien ik hier mijn creativiteit in kwijt kan. 

Vandaar dat ik de stap heb gezet om als junior marketing specialist aan de slag te gaan bij Tempforce. Ik heb heel veel zin om de social media kanalen van Tempforce te laten groeien en te laten zien wat voor leuke vacatures we online hebben staan.

Waar je mij wakker voor kan maken? Lekker eten, op vakantie gaan, een festivalletje en spelletjes spelen. Daarnaast ben ik ook te vinden in de sportschool, de ene maand wat vaker dan de andere ;). 

Dus mocht je willen weten welke TikTok trend nu speelt, dan moet je mij hebben! 

Bel me terug

Mijn vacatures

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.