cover-image

Lisha Welling

Lisha Welling
HR & Office Manager
Recruiter img
Lisha Welling
HR & Office Manager

In 2020 ben ik begonnen bij Tempforce. Mijn focus ligt binnen Tempforce op HR & Office-management. Je kan denken aan het maken van contracten, het controleren van de gewerkte uren, tot aan het organiseren van een borrel voor alle flexkrachten.

Voordat ik bij Tempforce begon heb ik een studie Business Management en een NIMA A Marketing afgerond. Tijdens mijn studies heb ik verschillende banen gehad, waaronder Sales functies en receptioniste.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn studie Kynologisch gedragstherapeut en puppycoach, je kan wel stellen dat mijn interesse in honden een beetje uit de hand is gelopen. Ik ben dan ook groot voorstander van een kantoorhond. Die is er helaas nog niet, maar we zijn er mee bezig!

Bel me terug

Mijn vacatures

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.