cover-image

Luca Hoekstra

Luca Hoekstra
Recruiter
Recruiter img
Luca Hoekstra
Recruiter

In 2022 ben ik begonnen met werken bij Tempforce nadat ik mijn Handel & Ondernemen Opleiding op het MBO 4 had afgerond. Na deze opleiding was het voor mij erg lastig wat mijn vervolg stap zou zijn. Ga ik nog een hbo-opleiding doen? Of wacht ik daar mee en ga ik mij persoonlijk ontwikkelen en werken binnen een jong en leerzaam bedrijf.

Na een aantal goede gesprekken met Corneel, Jeroen en Lisha was ik erg positief en zag ik bij Tempforce een mooie kans voor de volgende stap in mijn carrière.

Naast mijn werkzaamheden bij Tempforce ben ik een groot voetbalfan en probeer ik naast mijn werk alle voetbalnieuwtjes bij te houden. Bijna alle doelpunten van Messi heb ik bekeken. Ook snelle auto’s is iets wat mij erg interesseert.

Bel me terug

Mijn vacatures

job-image
Full time Schiphol 14,42 - 19,50

Zoek je een baan waar je zelf kunt bepalen wanneer je werkt? Heb je altijd al onder een vliegtuig willen werken? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.