cover-image

Malée Luijken

Malée Luijken
Recruiter
Recruiter img
Malée Luijken
Recruiter

Ik ben begin 2023 aangesloten bij Tempforce als recruiter. Ik help mensen graag aan een baan die goed bij ze past en waarbij ze zich kunnen ontwikkelen. Voordat ik bij Tempforce ging werken heb ik diverse banen in de horeca en HR gehad. Maar het werd tijd voor iets anders! Bij Tempforce specialiseer ik mij in recruitment voor de Retail. Daarnaast ga ik een stukje planning oppakken.

In mijn vrije tijd probeer ik ook creatief bezig te zijn. Verder is lekker uiteten gaan en tafelen met vrienden wat ik het liefste doe. Daarnaast pak ik elk moment om lekker op reis te gaan! Van de sneeuw opzoeken met wintersport, tot cultuur snuiven in Rome of lekker zonnen in Kroatië.

Ben jij op zoek naar een nieuwe, toffe uitdaging? Schroom dan niet om mij te bellen of mailen. Ik kom graag met je in contact om hier samen naar te kijken!

Bel me terug

Mijn vacatures

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.