fbpx

De vijf voordelen van werken via een recruitmentbureau

Je hebt vast al wel eens nagedacht over het inschakelen van een recruitmentbureau. Want, werken via een recruitmentbureau is hot, en het heeft bovendien ook nog eens vele voordelen! Bij Tempforce vinden we het namelijk belangrijk dat jij inzicht krijgt in wat wij als recruiters voor jou kunnen betekenen en waarom het werken via een recruitmentbureau dus zoveel voordelen heeft.

De eerste stappen richting het vinden van jouw nieuwe droombaan wordt steeds makkelijker gemaakt. Waar je vroeger nog op zoek was naar een baan via een advertentie in de krant komt het werk nu praktisch naar jou toe. Je hebt tal van mogelijkheden en het is nog nooit zo makkelijk geweest om een baan te vinden.

Wist je dat wij zelfs een platform op onze website hebben waar onze meest actuele vacatures te vinden zijn? Je vindt hem HIER!

1. Altijd een betrouwbare werkgever
Wij hebben het meeste werk al voor je gedaan! Wij werken namelijk alleen maar met werkgevers waarvan wij vinden dat ze passen bij het Tempforce gedachtegoed. Wij komen namelijk niet graag voor verrassingen te staan en behandelen jou zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden.

Je hoeft dus al niet meer na te denken over je toekomstige werkplek, dat hebben wij al voor je gedaan.

2. Wij zoeken voor je
Even flink wat geld verdienen na je studie, voor je op wereldreis gaat maar niet direct vastzitten aan een contract? Vacatures zijn er in verschillende vormen en maten, part-time vacatures, full-time vacatures, er is voor ieder wat wils.

Ben je vooralsnog niet de baan tegen gekomen waar je altijd van hebt gedroomd, of kon je na je afstudeerstage toch niet aan de slag bij je werkgever? Dan biedt een recruitmentbureau voor jou de uitkomst! Bij Tempforce kijken we namelijk op basis van jouw profiel naar de werkgever die past bij jouw wensen en dus de beste match vormt! Wij nemen alle stress voor je weg die je tegenkomt in het zoeken naar een baan en brengen jou in contact met een potentiële werkgever.

Veel van onze kandidaten hebben via Tempforce hun droombaan weten te vinden en daar zijn we als recruiters apetrots op!

3. Unieke locaties door het hele land!
Heb je dat ook, dat je je ideale vacature vindt, en dat deze dan 200km bij je uit de buurt ligt waardoor je dan toch maar weer afhaakt? Want tja, even verhuizen voor een nieuwe baan zit er natuurlijk niet altijd in.

Bij Tempforce hoef je je daar natuurlijk niet druk om te maken. Wij hebben op verschillende plekken in het land vacatures beschikbaar, en veel van deze zijn niet de minste plekken om lekker te mogen werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Schiphol? Wij hebben diverse vacatures voor See Buy Fly winkels beschikbaar, een ticket voor je favoriete vakantiebestemming komt op deze manier wel heel erg dicht bij!

Werk je graag op unieke locaties? Dan loont het zeker om even een kijkje te nemen op onze vacaturepagina!

4. Altijd persoonlijk contact!
Via een recruitmentbureau heb je de grootste kans op persoonlijk contact. In plaats van een volledig geautomatiseerd sollicitatieproces krijg je via een Recruitmentbureau daadwerkelijk een recruiter aan de lijn.

Persoonlijk contact staat bij Tempforce voorop. En daarom blijven wij gedurende het hele sollicitatieproces betrokken. Al vanaf de eerste sollicitatie via onze website doen we er alles aan om dit proces zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Wij nemen contact met je op en nodigen je vervolgens uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Hierdoor weten wij precies wie jij bent en waar jij naar op zoek bent.

De plaatsing bij je nieuwe werkgever verloopt op deze manier heel soepel en weet jij precies waar je aan toe bent.

5. Wij houden jou op de hoogte
Je kunt er voor kiezen om door ons direct op de hoogte te worden gehouden van de vacatures die passen bij jouw vacatureprofiel. Wil jij altijd alerts over de meest recente vacatures zodat je als eerste kunt solliciteren? Dat kan!

Het enige wat we van je nodig hebben is je e-mail adres en de rest gebeurt vanzelf. Zo ben je altijd op tijd op de hoogte, kun je altijd direct solliciteren en weten we zeker dat we jou van dienst kunnen zijn.

Wil jij werken met een recruitmentbureau? Met Tempforce ben je altijd verzekerd van jouw droombaan!

Solliciteren kan via onze vacaturepagina! En omdat we je graag zo goed mogelijk van dienst willen zijn geven we je zelfs een aantal sollicitatie tips.

Hi!

Ik ben Nadia Pasman en samen met jou ga ik op zoek naar de juiste werkgever en wil ik het voor elkaar krijgen dat ook jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Stuur je CV en ik zal binnen twee werkdagen contact met je opnemen.

Soortgelijke blogs

Werken in een beautysalon

Werken in een beautysalon

Van pedicures tot massages, zorgen voor voldoende ontspanning is belangrijk voor ieder mens! Vrijwel iedereen houdt ervan om goed voor zichzelf te zorgen. Regelmatig naar de kapper, nieuwe nagels of een dagje ontspannen in de wellness. Wat is jouw favoriete manier om...

read more

Adres

Burgemeester Stramanweg 105
1101 AA Amsterdam

Laat een bericht achter

Branded by Baboon Branding ©, 2019, Alle Rechten Voorbehouden.