cover-image

Corneel Bakker

Corneel Bakker
Founder
Recruiter img
Corneel Bakker
Founder

Eind 2017 heb ik Tempforce opgericht, na zes jaar als accountmanager en salesmanager voor een uitzendbureau te hebben gewerkt. Ik zag kansen door oprechte aandacht voor kandidaten en opdrachtgevers te hebben en door te focussen op specifieke segmenten. Focus, persoonlijke aandacht en maatwerk zijn zo kernwaarden geworden in het DNA van Tempforce. Wij richten ons op volledige bediening van onze opdrachtgevers en we streven naar langdurige relaties. Hierin zijn we goed op weg!

Het ondernemerschap is echt een passie van mij geworden. Met onze overkoepelende holding Dutch Staffing Group hebben we in 2022 uitzendbureau Assignmentz overgenomen en er komen nog meer overnames aan. Je kan me ’s nachts wakker maken om het over snelle auto’s te hebben of om te gaan sporten: (thai)boksen, krachttraining of mountainbiken.

Bel me terug

Mijn vacatures

job-image
HBO/WO Full time Amsterdam 3.500 - 4.000

Wil jij ervaring opdoen in corporate recruitment en wervingsprocessen leiden ? Dit is jouw kans om deel uit te maken van een energiek en leuk team. Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.