cover-image

Over ons

Tempforce is hét uitzend- en recruitmentbureau in de retail, klantenservice en logistiek. De arbeidsmarkt wemelt van de goede kandidaten. En werkgevers staan te springen om goed personeel. Die twee samenbrengen, dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen. Bij Tempforce zit een team van enthousiaste recruiters met één doel: Iedere vacature invullen met een topkandidaat!

Meet the team

Dit zijn de gezichten achter Tempforce

Corneel Bakker

Het ondernemerschap is echt een passie van mij geworden.

Jeroen Goos

Binnen Tempforce ligt mijn focus op het ontzorgen van bestaande en nieuwe opdrachtgevers. 

Lisha Welling

In 2020 ben ik begonnen bij Tempforce. Mijn focus ligt binnen Tempforce op HR & Office-manager.

Luca Hoekstra

Naast mijn werkzaamheden bij Tempforce ben ik een groot voetbalfan en probeer ik naast mijn werk.

Stijn de Weerd

Ben jij op zoek naar een nieuwe, toffe uitdaging? Schroom dan niet om mij te bellen of mailen.

Charissa van der Giesen

Filmpjes, foto’s, posts, reels en stories maken vind ik onwijs leuk om te doen aangezien ik hier mijn creativiteit in kwijt kan. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Nieuwsgierig geworden? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Neem contact met ons op en we gaan graag de uitdaging samen aan.

Vind de leukste vacatures bij jou in de buurt

Op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om de functie met je te bespreken.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.