cover-image

Jeroen Goos

Jeroen Goos
Recruiter & Accountmanager
Recruiter img
Jeroen Goos
Recruiter & Accountmanager

Ik heb voor Tempforce gekozen omdat wij erg gericht zijn op de lange termijn relatie, zowel met kandidaten als met klanten. Dat lange termijnstuk past goed bij mij.

Binnen Tempforce ligt mijn focus op het ontzorgen van bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Ik adviseer graag over het invullen van personele vraagstukken.

Voor Tempforce heb ik bij een ander recruitmentbureau gewerkt, een tijdje sales gedaan en ook zes jaar bij de Marine gezeten. Hier heb ik veel van de wereld gezien, maar ook veel geleerd.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn teamgenoten van A.V.V. Swift. Daarnaast speel ik ook sinds een aantal jaar padel op recreatieve basis. Sporten doe ik dan ook het liefste in groepsverband. Naast sporten waardeer ik het bourgondische leven ook enorm. Ik ontdek dan ook graag nieuwe restaurants en kroegen in Amsterdam om de avond door te brengen. Heb je tips? Ik hoor het graag ;).

Wil je sparren over je carrière of het invullen van vacatures in jouw organisatie? Ik kom graag met je in contact.

Bel me terug

Mijn vacatures

job-image
Full time Rotterdam 2.200 - 2.680

Ben jij bekend met zeevracht en zoek je een nieuwe uitdaging? Als je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert en een praktische instelling hebt, dan willen we graag met jou kennismaken! Lees verder

job-image
Full time Amsterdam 2.400 - 2.750

Ben je dol op schitterende auto's? Geeft het contact met klanten je een boost en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de wereld van sales? We zijn op zoek naar een enthousiaste Verkoopadviseur voor een autobedrijf i... Lees verder

Nieuw
job-image
Full time Rotterdam 14 - 17,50

Wil je jij een baan in de autobranche en tegelijkertijd aan je persoonlijke groei werken? Dit is het moment! Met jouw gevoel voor verantwoordelijkheid zorg je voor een vlekkeloze werking. We zijn op zoek naar een enthous... Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.