cover-image

Werkgevers

Werken met Tempforce

Als werving niet je ding is, dan laat je dit graag over aan professionals. Wij staan dag in, dag uit in contact met goede kandidaten die staan te springen om aan het werk te gaan. Wat je personeelsvraag ook is, wij gaan graag met je in gesprek om samen de juiste oplossing te vinden!

Veelgestelde vragen

Het tarief voor een uitzendkracht is natuurlijk afhankelijk van het salaris. Als uitzendbureau zijn we verplicht de inlenersbeloning te volgen. Aan de hand van het salaris kunnen wij snel het tarief berekenen. Dus, benieuwd wat een uitzendkracht jou gaat kosten? Neem dan contact met ons op!

Zeker! We kunnen op twee manieren samenwerken. Uitzenden en Werving & Selectie. Bij uitzenden komt de kandidaat bij ons op contract en zijn wij dus juridisch werkgever. Met werving en selectie neemt u de kandidaat zelf in dienst en betaalt u eenmalig een werving en selectiefee.

Tempforce heeft een groot, up to date bestand van geschikte kandidaten. Daarnaast zetten wij jouw vacature uit via diverse kanalen waar de doelgroep zich bevindt. Denk aan vacaturewebsites en social media campagnes. En uiteraard zoeken onze recruiters actief naar geschikte kandidaten, specifiek voor jouw vacature.

Dit is natuurlijk afhankelijk van de vacature. Voor de ene baan is het lastiger om geschikte mensen te vinden dan voor de ander. Binnen een week hebben we meestal de eerste geschikte kandidaten aan je voorgesteld.

Absoluut! Wij gaan graag met jou vacature aan de slag. Neem contact op en we helpen je graag verder!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.